04 Mayıs 2019, Cumartesi
408

Marmara Isıl İşlem, 'Kariyer Etkinlikleri' kapsamında İnönü Endüstri Meslek Lisesi'nden 3 günde 98 öğrenci ağırladı. Marmara Isıl İşlem'in de üyesi olduğu Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği (MISAD) çatısında hayata geçirilen etkinlikler kapsamında ısıl işlem öğrencilerine fayda sağlayarak mesleğin geleceğine ışık tutulması amaçlanıyor. 
Düzenlenen etkinliklerle ilgili konuşan Marmara Isıl İşlem'den Melih Yüksel, "MISAD bünyesinde organize ettiğimiz 'Kariyer Etkinlikleri' bizi heyecanlandırdığı kadar öğrencileri de heyecanlandırıyor. Dernek bünyesinde bu ve benzeri yapılacak tüm etkinliklerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu tür organizasyonlarla mesleğimize ve ileride bu mesleği yapacak öğrencilere katkı sağlayabilmek çok önemli. Marmara Isıl İşlem olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

SORULAR YANITLANDI, DENEYİMLER PAYLAŞILDI
'Kariyer Etkinlikleri' kapsamında İnönü Endüstri Meslek Lisesi'nden 15 Nisan'da 30 öğreci 2 öğretmen, 16 Nisan'da 34 öğrenci 3 öğretmen, 2 Mayıs'ta da 34 öğrenci 3 öğretmen olmak üzere toplamda 98 öğrenci 8 öğretmeni ağırladıklarını belirten Yüksel, "Öğrencilerle gayet keyifli vakitler geçirdik, çok memnun ayrıldılar. Onların ısıl işlem sektörü ve mesleği hakkındaki sorularını yanıtladık, deneyimlerimizi paylaştık, tavsiyelerde bulunduk. Bir de kitaplardan okudukları ısıl işlemi gerçek ortamında, hakiki proseslerle gördüler. En önemlisi de bu" dedi. Öğrencilerin mesleki anlamda istekli ve meraklı bulduklarına dikkat çeken Yüksel, tüm ziyaretlerin sonunda öğrenci ve öğretmenlerle birlikte yemek yediklerini ve hatıra fotoğrafı çektirdiklerini söyledi.

Diğer Genel Haberler

MISAD Bursa Ziyaretinde!

MISAD, Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi'nde ısıl işlem dersi alan 11 ve 12. sınıf...

Karabük Demir-Çelik Sempozyumundayız

Çelik Endüstrisi ve İnovasyon Konferansı

Ekonomi Bakanlığı Ziyareti

İstanbul Sanayi Odasında Isıl İşlem Sektör Konuları Tartışılırken

Gösterilen Yakın İlgi Ve Misafirperverlik İçin Teşekkür Ederiz

Petrofer - İzmir...

MISAD aylık olağan toplantısını yaparak çeşitli konuları karara bağladı.

MISAD aylık olağan toplantısını yaparak çeşitli konuları kar...

Türkiye İstatistik Kurumu nda düzenlemiş olduğumuz toplantı oldukça verimlimli geçti.

Nace kodumuz ile ilgili Ankara'da Türkiye İstatistik Kurumu'...

Maliye bakanlığında problemlerimizi anlatırken

Mustafa V. Koç a Allah tan rahmet, değerli ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı dileriz

Türk ekonomisinin gelişmesi için büyük gayret gösteren, iş d...