10 Haziran 2016, Cuma
392

Geçtiğimiz günlerde MISAD’ın (Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği) Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıya dernek üyeleri ve Isıl İşlem Sektöründen çok sayıda firma katıldı. Sektör temsilcilerini bir araya getiren toplantı, oldukça renkli geçti. Yoğun toplantı gündeminin içinde Karfo Endüstriyel Ltd. Şti. Malzeme Test Cihazları Departmanı  Satış Müdürü Gökay Yöndem ile ayak üstü kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

İşte o söyleşi;

MISAD (Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği): Kısaca sizi ve firmanızı tanıyabilir miyiz?

Karfo Endüstriyel Ltd. Şti. Malzeme Test Cihazları Departmanı  Satış Müdürü Gökay Yöndem: Ben Gökay Yöndem, 12 yıldır Karfu Endüstriyel firmasında çalışıyorum. Malzeme, Test Cihazları Departmanı’nın satış müdürüyüm.

“Nikon’un endüstriyel cihazlarının satışını yapmaktayız”

Firmamız Nikon’un tek yetkili temsilcisidir. Nikon’un endüstriyel cihazlarının satışını yapmaktayız. Endüstriyel Mikroskoplar, Ölçüm Cihazları, Vitrey Tomografi Sistemleri gibi sistemlerin satışını yapıyoruz. Aynı zamanda bu ürünlerin teknik servislerini ve danışmanlıklarını da yapmaktayız. Satışlarımızı tüm Türkiye’ye yapıyoruz.

MISAD (Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği): MISAD Genel Kurul Toplantısı’nın Ana Sponsoru olarak dernek hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Karfo Endüstriyel Ltd. Şti. Malzeme Test Cihazları Departmanı  Satış Müdürü Gökay Yöndem: MISAD oldukça aktif bir dernek, yaptıkları çalışmaları ve bugünkü gibi toplantılarını takip ediyorum. Isıl İşlemciler olarak tabir edebileceğimiz firmaların neredeyse tamamında bizim sistemlerimiz var. Özellikle mikroskoplarımız ve yazılımlarımız mevcut. Bundan ötürü derneğe bağlı nerdeyse bütün firmalarla birebir ilişkilerimiz var. Yani derneğin ve derneğe bağlı firmaların yakın takipçisiyiz.

MISAD (Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği): MISAD’tan beklentileriniz nelerdir?

Karfo Endüstriyel Ltd. Şti. Malzeme Test Cihazları Departmanı  Satış Müdürü Gökay Yöndem: Firmamızın tanıtımı konusunda bize yardımcı olmalarını bekliyoruz. Ulaşamadığımız noktalarda bize destek olmalarını istiyoruz. Bunun dışında başarılarının devamını diliyoruz. 

Diğer Genel Haberler

MISAD Bursa Ziyaretinde!

MISAD, Bursa Mimar Sinan Meslek Lisesi'nde ısıl işlem dersi alan 11 ve 12. sınıf...

Karabük Demir-Çelik Sempozyumundayız

Çelik Endüstrisi ve İnovasyon Konferansı

Ekonomi Bakanlığı Ziyareti

İstanbul Sanayi Odasında Isıl İşlem Sektör Konuları Tartışılırken

Gösterilen Yakın İlgi Ve Misafirperverlik İçin Teşekkür Ederiz

Petrofer - İzmir...

MISAD aylık olağan toplantısını yaparak çeşitli konuları karara bağladı.

MISAD aylık olağan toplantısını yaparak çeşitli konuları kar...

Türkiye İstatistik Kurumu nda düzenlemiş olduğumuz toplantı oldukça verimlimli geçti.

Nace kodumuz ile ilgili Ankara'da Türkiye İstatistik Kurumu'...

Maliye bakanlığında problemlerimizi anlatırken

Mustafa V. Koç a Allah tan rahmet, değerli ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı dileriz

Türk ekonomisinin gelişmesi için büyük gayret gösteren, iş d...